Huisvesting

Het is de ambitie van onze school om uit te groeien naar een CCC campus in 2020 aan de Prinses Julianastraat/Koningin Wilhelminastraat. Dit schooljaar hebben we een uitbreiding gerealiseerd van de faciliteiten van het Carolus Clusius College met het schoolgebouw aan de Koningin Wilhelminastraat (voormalig Lumeijn en DOC 93). Dit gebouw staat aan de andere kant van ons sportveld en de tennisbaan aan de Prinses Julianastraat. We zijn zeer verheugd over deze uitbreiding, welke past in onze ontwikkelplannen.

Voor de leerlingen in klas 1 of 2 van Orfeo, atheneum en de leerlingen van de internationale leerroute vindt een groot deel van de lessen plaats op een kleinschalige locatie op loopafstand van het hoofdgebouw. Het uitgangspunt is en blijft het bieden van passend en vernieuwend vwo-onderwijs op een prachtige onderwijsplek. Op deze kleinschalige locatie zijn wij in staat om een vaste groep docenten aan deze klassen te koppelen waardoor we nog beter zicht hebben op de leerlingen. De leerlingen volgen overigens ook lessen in het hoofdgebouw aan de Prinses Julianastraat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Wereldvakken/Interstudies en de lessen bewegingsonderwijs.

In dit gebouw huisvesten we ook leerlingen van onze scholengroep die kleinschalig passend onderwijs krijgen aangeboden. Alle activiteiten vinden gescheiden plaats.

Wanneer u vragen heeft over de huisvesting, neemt u dan gerust contact op met de teamleider van uw zoon/dochter.