Landstede Groep

Tweetalig onderwijs

Heb jij zin in een challenge? Wil je Engels graag goed onder de knie krijgen? Slim, want wie deze taal goed beheerst kan veel meer kanten uit. Straks op de universiteit en in je latere loopbaan. Op Orfeo krijg je tweetalig onderwijs. Hiervoor is een goede motivatie erg belangrijk. Het is namelijk hard werken. Ben je nu nog niet goed in Engels? Geen probleem. Omdat je elke dag zoveel Engels praat, leest en schrijft heb je de taal razendsnel onder de knie.

Op Orfeo volg je tweetalig onderwijs. Bij tweetalig onderwijs wordt een groot deel van de schoolvakken in het Engels gegeven. Zo krijg je bijvoorbeeld History, Geography, Religious Education en Biology. Je klasgenoten, jij en de docenten spreken Engels en ook de boeken en toetsen zijn Engelstalig. Je krijgt op een gevarieerde, interactieve manier les zodat je niet alleen de lesstof beter snapt maar ook je taalkennis ontwikkelt. Iedereen maakt kennis met meerdere talen en doet mee aan internationale projecten. In ons onderwijs speelt het werken met een iPad een grote rol.

We vinden het belangrijk om onze leerlingen goed te kennen en samen te werken aan jouw motivatie. De mentor van de eerste klas komt op huisbezoek om rustig kennis te maken en te bespreken wat jou motiveert om voor Orfeo te kiezen. 

Extra kosten
Tweetalig onderwijs en het unieke internationale gymnasiumprogramma van Orfeo brengen kosten met zich mee. Daarom vragen wij een extra bijdrage, bovenop de reguliere ouderbijdrage. Dankzij die bijdrage kunnen we bijzondere projecten organiseren en krijg je een uur extra Engels in klas 1 en 2 en een eerste Cambridge examen in klas 3. Dit bedrag is exclusief meerdaagse uitwisselingen en buitenlandse reizen. De bijdrage is € 225,-. We hebben een solidariteitsfonds: financiële redenen mogen voor niemand een belemmering zijn om je talenten te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie over tweetalig onderwijs ook op ikkiestto.nl

 

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@orfeogymnasium.nl

Ons bezoekadres:
Internationaal gymnasium Orfeo
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle