Landstede Groep

Regulier onderwijs

Op Orfeo kies je regulier of tweetalig onderwijs. Bij Orfeo regulier onderwijs worden de vakken in het Nederlands gegeven en getoetst. We kunnen daardoor direct de diepte in. De lessen op het gebied van kunst en sport worden wel in het Engels aangeboden (Arts en Physical Education). Omdat je in een klas met allemaal gymnasiumleerlingen zit, is het niveau van de lessen hoog. Samenwerken is erg belangrijk en er wordt de nodige inzet van je gevraagd. In de vele projecten en thema’s kun je je creativiteit en eigen ideeën volop kwijt.

Je studeert af met een gymnasiumdiploma waarmee je toegang hebt tot alle vervolgstudies die er in Nederland zijn. Je maakt deel uit van ons internationaal gymnasium. Dus je gaat op uitwisseling, kunt diverse internationale certificaten halen, en hebt contact met leeftijdgenoten in het buitenland. Bij de moderne vreemde talen Engels, Frans en (in klas 2) Duits wordt veel aandacht besteed aan spreekvaardigheid. Er zijn regelmatig gastlessen van mensen uit het buitenland. Bij vakken als Chinees, Spaans, drama, filosofie en science ontwikkel je je talenten samen met anderen.

Als je je aanmeldt voor Orfeo word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we onder meer je keuze voor de reguliere stroom of de tweetalige stroom.

Extra kosten
Voor het unieke internationale gymnasiumprogramma van Orfeo vragen wij een extra bijdrage, bovenop de reguliere ouderbijdrage. De bijdrage voor regulier onderwijs is € 50,-. Dankzij die bijdrage kunnen we bijzondere projecten organiseren. Deze bedragen zijn exclusief meerdaagse uitwisselingen en buitenlandse reizen.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@orfeogymnasium.nl

Ons bezoekadres:
Internationaal gymnasium Orfeo
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle