Landstede Groep

Laptop

In ons onderwijs speelt het werken met een laptop een grote rol. Via je laptop verwerk je de leerstof en verbreed je je kennis met wereldwijde contacten. En in de projecten ga je zelf aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens een onderzoek naar je eigen omgeving of je geeft een rondleiding waarin je Middeleeuws Zwolle tot leven brengt. We verheugen ons op jouw talent!

Voor Orfeo heb je (eenvoudige) laptop nodig, via school krijg je de belangrijkste software, zoals de Cambridge Latin Course. Op de laptop staan de meeste schoolboeken, die hoef je dus niet iedere dag allemaal mee te slepen. De laptop is vooral een middel om te communiceren en te studeren. Via mail, Skype en OneDrive wissel je informatie uit met klasgenoten, docenten en zelfs leerlingen in andere landen. Op de ELO (elektronische leeromgeving) staan allerlei opdrachten, uitwerkingen, bronnen en links. Je kunt bijvoorbeeld bij de talen luisteren naar de uitspraak en uitlegfilmpjes bekijken, zelf geluidsbestanden inspreken of een filmpje maken over een verhaal.

Tijdens het intake gesprek krijg je informatie over de aanschaf van de laptop (Windows 7 is al goed genoeg). Je krijgt op school ook les hoe je de laptop veilig en handig kunt gebruiken.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@orfeogymnasium.nl

Ons bezoekadres:
Internationaal gymnasium Orfeo
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle