Landstede Groep

Ons onderwijs

Ons gymnasium is vernoemd naar Orfeo (ook wel: Orpheus). Deze figuur uit de Griekse mythologie was enorm veelzijdig, reislustig en ging zelfs de grootste uitdagingen niet uit de weg. Geldt dat ook voor jou? We zijn namelijk méér dan een gewoon gymnasium!

Tweetalig onderwijs
Op Orfeo volg je tweetalig onderwijs. Bij tweetalig onderwijs wordt een groot deel van de schoolvakken in het Engels gegeven. Je klasgenoten, jij en de docenten spreken Engels en ook de boeken en toetsen zijn Engelstalig. Je krijgt op een gevarieerde, interactieve manier les, zodat je niet alleen de lesstof beter snapt maar ook je taalkennis ontwikkelt. 

Lees verder over tweetalig onderwijs.

Begeleiding
Als je kiest voor het gymnasium, is de periode op de basisschool je vast gemakkelijk afgegaan. Misschien haalde je wel zonder veel moeite de beste cijfers van de klas. We gaan er van uit dat je op het Orfeo echt aan het werk moet. Huiswerk maken en studeren horen er dan ook echt bij. Om je daarmee te helpen heb je mentorlessen en lessen studiebegeleiding. De lessen studiegeleiding worden op het eerste uur gegeven. Heb je dus veel te doen of vind je plannen moeilijk? Kom dan naar de studielessen!

Lees verder over begeleiding bij Orfeo.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@orfeogymnasium.nl

Ons bezoekadres:
Internationaal gymnasium Orfeo
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle