Voorlichtingen

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je aan het bekijken naar welke middelbare school jij gaat? Kom dan met je ouders naar één van de volgende voorlichtingsmomenten van Orfeo en het CCC. Je bent van harte welkom! We nodigen je graag uit voor de volgende voorlichtingsmomenten:

We nodigen je graag uit voor de volgende voorlichtingsmomenten:

Informatieavonden

Het laatste jaar van de basisschool is een bijzonder jaar, waarin je gaat kiezen voor een middelbare school. Wij willen je alvast een beetje op weg helpen tijdens onze informatieavonden, zodat je straks de juiste keuze kunt maken.

We begrijpen dat je waarschijnlijk veel vragen hebt. Bijvoorbeeld of je nu al moet weten wat je later wilt worden of dat je rekening moet houden met je hobby's. Of je voorkeur voor taal, rekenen of misschien geschiedenis? Wat je ook wilt weten, we leggen het je graag uit tijdens de informatieavonden op:

Dinsdag 20 november 2018 vanaf 19.30 uur
Informatieavond tweetalig en internationaal onderwijs

Schrijf je hier in voor de informatieavond.

Meelooplessen

Zit jij in groep 8 en wil jij alvast ervaren hoe het is op het CCC? Loop dan een middag mee! De lessen worden aangeboden op alle niveaus, van vmbo-tl en havo tot aan atheneum en internationaal gymnasium Orfeo.

Woensdag 28 november 2018 om 14.00 uur
Meelooplessen regulier, tweetalig en internationaal onderwijs

Ik schrijf me in voor:
gymnasium Orfeo

Woensdag 12 december 2018 om 14.00 uur
Meelooplessen tweetalig en internationaal onderwijs

Ik schrijf me in voor:
gymnasium Orfeo

Dinsdag 15 januari 2019 om 14.00 uur
Meelooplessen regulier, tweetalig en internationaal onderwijs

Dinsdag 12 februari 2019 om 14.00 uur
Meelooplessen regulier, tweetalig en internationaal onderwijs en Wereldvakken

Open huis

Kom sfeer proeven tijdens ons open huis, maak kennis met onze leerlingen en docenten en ontdek wat wij als wereldschool allemaal doen.

Zaterdag 19 januari 2019 van 9.30 - 13.30 uur

Extra informatieavond

Heb je het open huis gemist of wil je toch nog meer weten over het CCC? Kom naar de extra informatieavond op:

Woensdag 6 februari 2019 om 19.30 uur

Schrijf je hier in voor de extra informatieavond

We maken graag kennis met je!