Aanmelden

Denk je dat Orfeo het gymnasium is voor jou? Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier. We nodigen je dan uit voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we onder meer je keuze voor Orfeo en je motivatie om een tweetalige opleiding te gaan volgen. Naast jouw eigen voorkeur, spelen het advies van je basisschool, testuitslagen en vooral je eigen motivatie om door te zetten, een rol in het kiezen voor tweetalig onderwijs. Na het gesprek hoor je of je geplaatst bent.

Het aanmeldingsformulier Voortgezet onderwijs Zwolle ontvang je van je basisschool. Zit je niet in Zwolle op school, dan kun je het hier downloaden en opsturen naar

t.a.v. Mw. J.M. de Jong-Eertink
Pr. Julianstraat 66

Aanmeldformulier brugklas 2018-2019

Jouw aanmelding voor Orfeo kun je op het formulier aangeven bij 'keuze voor brugklas' (pagina 2, achter Carolus Clusius College).

Aanmeldformulier zij-instroom vanuit vo naar het CCC 2018-2019