STIP

Op het CCC hebben we het Studie Informatie Punt, kortweg STIP. Bij het STIP geven we antwoord op al jouw vragen over je studie, je mogelijkheden en alles wat met leren op onze school te maken heeft. Het STIP bevindt zich op de 3e verdieping (zolder) in het oude stijlvolle gedeelte van de school.

In het STIP vind je een mediatheek met ICT-middelen en naslagwerken, zodat je de informatie kunt verzamelen die je nodig hebt voor het maken van o.a. opdrachten en werkstukken. Daarnaast zijn er in het STIP spreekkamers voor bijvoorbeeld overleg of bijles. Ook zijn daar de studieruimtes voor havo 3 t/m 5 en vwo 3 t/m 6 waar je onder leiding van de mediathecaris en onderwijsassistenten zelfstandig kunt werken tijdens tussenuren.

Je kunt dagelijks van 8.00 uur tot 16.00 uur bij het STIP terecht bijvoorbeeld met vragen over:

• De onderwijsovereenkomst
• Toetsen en examenreglement
• Advies en begeleiding bij je studie
• Aanvraagformulieren en inschrijvingen
• Snipperkaarten en roosters
• Schoolpas en wachtwoorden wijzigen
• Absentieverwerking
• Zelfstandig werken om studiepunten te verdienen
• Huiswerkbegeleiding en bijles
• Formulierenbeheer
• Aanvragen, brochures, inlichtingen

Je kunt het STIP ook telefonisch bereiken. Bel dan 088-850 75 28.